Keynotes voor accountants van morgen

Ik ben Bert Callens, de persoon achter talloze succesvolle digitale transformaties in de accountancysector. Als CEO & Founder van Digly heb ik met meer dan 70 accountantskantoren samengewerkt om hun digitale strategie en interne processen te verfijnen.

Ik geloof in de kracht van digitale innovatie om bedrijven te transformeren. De digitale wereld verandert niet morgen, het gebeurt nu, op dit exacte moment, en het is een adembenemende reis vol onbegrensde mogelijkheden.

Maak je klaar voor morgen

Je hebt vast wel gehoord van bedrijven die achterop raken in het digitale tijdperk. Niemand wil out of business geraken of de trein missen, toch? Ik ben hier om te zorgen dat accountantskantoren toekomstbestendig blijven. Tijdens mijn keynotes en opleidingen ontdek je concreet hoe je dat doet.

Zij gingen je alvast voor:

Keynotes

Ik daag je uit voor een reis door de digitale evolutie van de accountancy sector. Tijdens mijn keynotes zet ik je aan het denken. Als challenger deel ik niet alleen de nieuwste trends of welke software weldra het verschil zal maken, maar presenteer ik ook de praktische stappen en strategieën die accountantskantoren meteen kunnen implementeren. 

Huidige keynotes:
Doet Software Jouw Businessmodel Veranderen?
Hoe Software Jouw Kantoor Efficiënter maakt?

In-house opleidingen

Als ex-accountant weet ik als geen ander hoeveel tijd je kan besparen met het digitaliseren van je interne processen. Denk maar aan uniform taakbeheer, efficiënte nacalculatie, automatische facturatie en veel meer! Geef je jouw team graag een onderdompeling in de digitale wereld? Dan is deze opleiding op het lijf van jouw accountantskantoor geschreven.

Tijd voor een inspirerende sessie

In de digitale wereld is er geen tijd om stil te staan. De technologie wacht niet. De transformatie is ALWAYS ON.

Je merkt het waarschijnlijk zelf: elke dag lijkt er een nieuwe tool, een nieuwe trend of een nieuwe technologische vooruitgang te zijn. Het kan overweldigend zijn. En daar kom ik in beeld. Niet als een zoveelste ‘expert’ die je vertelt wat je fout doet, maar als een partner die je bijstaat in je digitale avontuur.

“Met veel enthousiasme en praktische voorbeelden vertelde Bert Callens van Digly onlangs hoe de ideale boekhoudstraat van accountants eruitziet.  Zijn heldere presentatie maakte dit onderwerp superboeiend en vooral begrijpelijk. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in het ecosysteem van accountants!”

Debby Buys, Business Manager Accountants voor Liantis

Klaar om impact te maken?

Boek Bert Callens.

Altijd gehydrateerd, dankzij

©2024 Bert Callens

Hey, wacht even!

Het lijkt erop dat je bijna weg scrolde zonder de kans te grijpen om écht vooruitgang te boeken in deze digitale wereld. Sta me toe je op het juiste spoor te zetten. Laten we de toekomst van de accountantcy sector samen vormgeven. Als je denkt dat het lezen van deze pagina waardevol was, wacht dan tot je ziet wat ik in petto heb als je mij op een podium zet 😉

De toekomst wacht niet, en jij toch ook niet?