Silverfin – Financiële Analyse via AI (GPT)

Wat als je ChatGPT-4 samenbrengt met Silverfin?
Scherm­afbeelding 2023-04-27 om 13.16.23

De volgende generatie van AI is nu ook toepasbaar binnen Silverfin.

Vandaag, 27 april 2023, kreeg ik een telefoontje van Silverfin met de aankondiging van een gloednieuwe functie binnen Silverfin.

Het gaat om een ontwikkeling die ongezien is binnen de accountancysector en gebruik maakt van de technologie van het ondertussen bekende OpenAI’s ChatGPT.

Dankzij data en cijfer inzichten en de sterke functionaliteit van ChatGPT maakt het Silverfin mogelijk om analyses te doen over jouw klanten.
Zo kan je gewapend met de juiste feedback de meeting met jouw klant starten.

Lees hieronder een stukje uit de officiële aankondiging van Domien Claeys (General Manager Silverfin Belgium):

“Met veel plezier kondigen we de eerste release van Silverfin Labs aan: onze nieuwe plug-in voor Silverfin Assistant, gebaseerd op OpenAI’s geavanceerde taalmodel, GPT-4.

Deze nieuwe tool analyseert de financiële gegevens van klanten en genereert snel inzichten en actiepunten op basis van hun huidige financiële situatie. Je kunt deze notities vervolgens bekijken, bewerken en toevoegen aan klantdossiers in Silverfin. 

Stel dat je morgen een klant spreekt, maar dat je nog geen tijd hebt gehad om het gesprek voor te bereiden.  Dan haal je gewoon het klantdossier op, klik je op ‘Financiële analyse voorbereiden’ en hopla, onze nieuwe GPT-tool analyseert meteen de financiële gegevens van je klant en geeft je een hele reeks up-to-date inzichten, waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. 

Met een simpele muisklik ben je klaar voor datagestuurde klantgesprekken die echt een meerwaarde bieden. Zo bespaar je tijd en versterk je tegelijkertijd de relatie met je klanten.”

Bekijk hier zeker het filmpje via deze LINK!

Contacteer ons nu voor meer informatie over de Digly-implementatie binnen Silverfin