Wie is Digly?

Digly vindt zijn oorsprong bij Bert Callens. Bert heeft meer dan 10 jaar ervaring in de werking van accountantskantoren. Bij het opkomen van de digitalisatie in de sector groeide zijn passie voor deze ontwikkelingen en technologieën. Hierdoor ontsprong het idee om de boekhouding in te ruilen om collega-accountants te helpen in de digitale transformatie naar het accountantskantoor van morgen.

Na dit enkele jaren als consultant te hebben gedaan voor +50 kantoren, besloot Bert om in 2023 een heus team uit te bouwen. Prioriteit: de continuïteit van de dienstverlening van Digly naar de huidige en toekomstige klanten garanderen.

Vandaag bestaat Digly uit een team van sterke experten met elk hun eigen inzichten.
Deze mensen hebben affiniteit met de werking van accountantskantoren én zijn enthousiastelingen voor nieuwe digitale trends. A match made in heaven!

Digly is jouw partner in digitale transformatie, in de implementatie van jouw accountancy software. Wij praten jullie taal!

Van accountants, voor accountants!

Digly - jouw onafhankelijke implementatiepartner.

Door jarenlang zelf op een accountantsstoel te hebben gezeten en ons vandaag te omringen door diverse experten met accountancy-affiniteit, kunnen we bij Digly zeggen dat we een onafhankelijke implementatiepartner zijn voor accountantskantoren. Maar wat bedoelen we juist met onafhankelijk?

We zijn experten in de digitale implementatie voor accountantskantoren. Daarom werken we enkel met software waar we achter staan en waar we jouw projecten mee kunnen realiseren. Door selectief te zijn met onze softwarepartners, kennen we de software door en door. Daarom mogen we onszelf experten noemen. We geloven niet in van alles een beetje te kennen, maar we geloven in van een beetje alles te kennen!

Met deze softwarepartners hebben we sterke samenwerkingen opgebouwd, we luisteren naar elkaars feedback, krijgen een sterke ondersteuning en hebben inzicht op hun roadmap. Dit met als enigste doel jullie als accountantskantoor centraal te stellen.

Van accountants voor accountants

Om de zoveel tijd doen we de nodige studies om zoveel mogelijk software te (her)bekijken en onze huidige software in vraag te stellen.
Zo behouden we de sterke connectie met het speelveld en kunnen we anticiperen op de veranderlijke markt.

20 jaar éénzelfde software gebruiken is verleden tijd.
Vandaag dienen we de kantoren op te bouwen zodat migraties naar andere pakketten kinderspel wordt. Agility en resilience staan centraal in onze sector, want de verandering is het nieuwe normaal!

Onze keuzes zijn volledig afhankelijk van jouw nood aan implementatie. Als jouw implementatiepartner, wil Digly deze verandering kunnen realiseren.
Samen met jou staan we in de modder, in het werkveld.

Hierdoor weten we wat effectief werkt in de praktijk en baseren we ons niet op de theorie.
Uiteindelijk gaat het daarom: het project realiseren en zorgen dat het operationeel veelvuldig in de kantoren gebruikt wordt.

Kortom we analyseren, geven advies én maken het waar!

Digly ervaring

Wat vinden klanten van Digly?
Lees hun ervaringen met onze unieke service.

Zeer goede dienstverlening met betrekking tot digitale transformatie. Werkt klantgericht en volgens de behoeften en noden van het kantoor. TOP! 🙂

Julie D’homme

Bert heeft dankzij de combinatie van accountants ervaring en kennis van digitale processen een unieke kijk op uitdagingen en opportuniteiten die de transformatie betekent voor accountantskantoren. Daarnaast een fijne mens en sterke ondernemer. Wil je digitaal begeleid worden in je transformatie van visie tot plan, workflows en implementatie dan raden wij zijn diensten sterk aan.

Frederik De Wachter

Ik kan iedereen aanraden om eens met Bert van Digly te praten, zeker als je nood hebt aan niet alleen advies maar ook hands-on ondersteuning bij implementatie van nieuwe processen.

Erik Meylemans

We zijn via via met Digly in contact gekomen naar aanleiding van een AWW-controle van ons beroepsinstituut. Digly heeft ons bijgestaan bij het stroomlijnen van onze workflow omtrent dit onderwerp en heeft ons ook actief meegeholpen bij het opvullen van de hiaten in onze documentatie.
Ondertussen zijn we met Digly aan het kijken om het reeds gestarte digitalisatie-traject in ons kantoor verder uit te werken maar vooral om meer in te zetten op automatisatie. Bert heeft ervaring in de sector waardoor hij weet waarover hij spreekt. Daardoor komt hij dan ook met constructieve voorstellen die in onderling overleg worden uitgewerkt en uitgevoerd.
Digly in 3 begrippen: hands-on, to-the-point, kennis van zaken.
Heel tevreden van de vruchtbare samenwerking.

Laurence Niclaus en Robby Vermaele

Bert is een echte teamplayer en geeft steeds zeer duidelijke en relevante adviezen. Dankzij hem hebben we het belang van communicatie en digitalisatie kunnen toepassen in de praktijk wat zorgt voor een betere productiviteit en inzichten. De samenwerking verloopt steeds enorm vlot en professioneel.

Nina Noiron

Alle onze klantendossiers zijn wekelijks bijgewerkt: aankopen- verkopen, bank, kas! Ik dacht dat wij al “goed bezig waren” … en dat is ook zo! En toch heeft Bert hier nog manieren voorgesteld en uitgewerkt om de stroom van documenten vlotter en efficiënter te laten verlopen. Heeft hij een stappenplan uitgewerkt, vertrekkende vanuit mijn noden als boekhouder.

Carl Van Gestel

Bert is met Digly vrij uniek in zijn soort. Met een gedegen achtergrond en kennis van zaken in accountancy kan hij accountant enorm goed op weg helpen om de juiste keuzes te maken. Keuzes in het kader van de digitalisering en automatisering van dagdagelijkse taken van de accountant. Hierdoor kan deze zijn tijd optimaal benutten voor het adviseren en ondersteunen van zijn klanten. De manier van werken van Bert is oprecht, met een goed gevoel voor waarde-creatie voor zowel zijn eigen klant (het accountantskantoor) als de eindklant (ondernemers).
Zo heeft Bert ook een waardevolle bijdrage geleverd aan enkele ontwikkelingen die gericht zijn op de accountants waar Partena Professional mee samenwerkt en waarmee we allemaal mee zullen ‘winnen’. Go Digly. Go Bert. Go accountants! Go Partena Professional.

Stijn De Jong