Digitaliseer vandaag, profiteer morgen!

Digitalisatie is een onomkeerbare trend in onze sector. We worden overspoeld met o.a. tools en applicaties, vragen van klanten en nieuwe compliance wetgevingen. Met Digly aan jouw zijde zorgen wij ervoor dat uw kantoor efficiënter en digitaler wordt door tools en processen rechtstreeks te implementeren.

Digly = We love accountants!

Onze prioriteit focust zich op accountantskantoren. Door onze ervaring (her)kennen we de (jaarlijkse) wederkerende problematiek, de noodzakelijk compliance en de gedroomde proactieve adviesverlening!

Hoe ver staat jouw bedrijf vandaag in digitalisering?

Digly ervaring

Wat vinden klanten van Digly?
Lees hun ervaringen met onze unieke service.

Bert is met Digly vrij uniek in zijn soort. Met een gedegen achtergrond en kennis van zaken in accountancy kan hij accountant enorm goed op weg helpen om de juiste keuzes te maken. Keuzes in het kader van de digitalisering en automatisering van dagdagelijkse taken van de accountant. Hierdoor kan deze zijn tijd optimaal benutten voor het adviseren en ondersteunen van zijn klanten. De manier van werken van Bert is oprecht, met een goed gevoel voor waarde-creatie voor zowel zijn eigen klant (het accountantskantoor) als de eindklant (ondernemers).
Zo heeft Bert ook een waardevolle bijdrage geleverd aan enkele ontwikkelingen die gericht zijn op de accountants waar Partena Professional mee samenwerkt en waarmee we allemaal mee zullen ‘winnen’. Go Digly. Go Bert. Go accountants! Go Partena Professional.

Stijn De Jong

We zijn via via met Digly in contact gekomen naar aanleiding van een AWW-controle van ons beroepsinstituut. Digly heeft ons bijgestaan bij het stroomlijnen van onze workflow omtrent dit onderwerp en heeft ons ook actief meegeholpen bij het opvullen van de hiaten in onze documentatie.
Ondertussen zijn we met Digly aan het kijken om het reeds gestarte digitalisatie-traject in ons kantoor verder uit te werken maar vooral om meer in te zetten op automatisatie. Bert heeft ervaring in de sector waardoor hij weet waarover hij spreekt. Daardoor komt hij dan ook met constructieve voorstellen die in onderling overleg worden uitgewerkt en uitgevoerd.
Digly in 3 begrippen: hands-on, to-the-point, kennis van zaken.
Heel tevreden van de vruchtbare samenwerking.

Laurence Niclaus en Robby Vermaele

Ik kan iedereen aanraden om eens met Bert van Digly te praten, zeker als je nood hebt aan niet alleen advies maar ook hands-on ondersteuning bij implementatie van nieuwe processen.

Erik Meylemans

Bert heeft dankzij de combinatie van accountants ervaring en kennis van digitale processen een unieke kijk op uitdagingen en opportuniteiten die de transformatie betekent voor accountantskantoren. Daarnaast een fijne mens en sterke ondernemer. Wil je digitaal begeleid worden in je transformatie van visie tot plan, workflows en implementatie dan raden wij zijn diensten sterk aan.

Frederik De Wachter

Bert is een echte teamplayer en geeft steeds zeer duidelijke en relevante adviezen. Dankzij hem hebben we het belang van communicatie en digitalisatie kunnen toepassen in de praktijk wat zorgt voor een betere productiviteit en inzichten. De samenwerking verloopt steeds enorm vlot en professioneel.

Nina Noiron

Alle onze klantendossiers zijn wekelijks bijgewerkt: aankopen- verkopen, bank, kas! Ik dacht dat wij al “goed bezig waren” … en dat is ook zo! En toch heeft Bert hier nog manieren voorgesteld en uitgewerkt om de stroom van documenten vlotter en efficiënter te laten verlopen. Heeft hij een stappenplan uitgewerkt, vertrekkende vanuit mijn noden als boekhouder.

Carl Van Gestel

Zeer goede dienstverlening met betrekking tot digitale transformatie. Werkt klantgericht en volgens de behoeften en noden van het kantoor. TOP! 🙂

Julie D’homme

Benieuwd hoe wij werken?

Maak gebruik van onze digitale analyse. Voor de implementatie werken wij voor jouw een prijsvoorstel op maat uit.